Wereldwinkel Oudewater viert feest en trakteert!

Wereldwinkel overhandigt cheque aan Stichting Keniaproject

Op vrijdagavond 11 augustus jl. waren vrijwilligers, pers en ons bestuur uitgenodigd in de Wereldwinkel Oudewater.
Zij wilden de 2e verjaardag in het nieuwe pand niet zomaar voorbij laten gaan en het een extra feestelijk tintje geven. In de sfeervolle winkel aan de Leeuweringerstraat 11 in Oudewater nam mevrouw Beaujon het woord en zei dat door de enthousiaste vrijwilligers en dankzij de goodwill van de heer en mevrouw Croes, die er voor hebben gezorgd dat zij in de voormalige apotheek de Wereldwinkel mogen uitbaten, zij een mooi cadeau kunnen uitdelen. Omdat de Wereldwinkel en het Keniaproject raakvlakken hebben zoals de ontwikkeling van kinderen in de derde wereld en het bieden van mogelijkheid tot zelfontplooiing bood mevrouw Beaujon namens de Wereldwinkel Oudewater een cheque ter waarde van 1000,= euro aan. Welke onze voorzitter, onder luid applaus, in ontvangst nam.

Namens de kinderen: heel hartelijk dank!

DEEL DIT BERICHT

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere berichten