Kenia-nieuwsbrief december 2018

Lichtkaarten voor Kenia om bij weg te dromen

Lichtkaarten

‘Droomlichtjes’, onder een hemel van sterren​

Gert van Leusden en Wil Veldhuizen hebben een nieuw idee uitgewerkt, namelijk een plan om kaarten te maken met teksten van Huub Oosterhuis en foto’s van Gert van Leusden. Deze kaarten zijn nu klaar en Wil en Gert hopen van harte dat hun keuze van woord en beeld een ieder mag inspireren om ‘te reiken naar het licht’ en om daar een beetje bij weg te dromen. De kaarten kunnen natuurlijk verstuurd worden maar ook kunnen zij even op een mooi plekje in het zicht (licht) geplaatst worden om tekst en beeld te laten inwerken.

Het spreekt vanzelf dat wij de 20 kaarten, inclusief mooie transparante enveloppen, van harte bij u aanbevelen.
De kaarten zijn verpakt in een prachtig box en wij bieden dit aan voor de zachte prijs van 39,50 euro.
20 euro van elk verkocht boxje komt ten goede aan het kindertehuis ‘Huruma’ te Eldoret in Kenia ! Het is nu een mooie tijd om wat extra kaarten in huis te hebben dus laat het ons maar snel weten als u ervoor voelt een box aan te schaffen.
Op onze site, www.kenia-project.nl/nieuws/, kunt u de kaarten bekijken.
Het verschuldigde bedrag kunt u storten op:
NL 08 TRIO 0379432854 ten name van G.W. Metz onder vermelding van ‘Droomlichtjes’, naam, adres en aantal.
Wij zullen de kaarten natuurlijk kosteloos verzenden of even langs komen brengen.

Velma

Velma

Velma is weer helemaal hersteld van haar verwondingen van het busongeluk. De begeleiders van het tehuis hebben haar gestimuleerd om weer gewoon naar school te gaan vooral omdat ze in het examen jaar zit. Inmiddels heeft ze haar secondary school examen gedaan, de uitslag daarvan is nog niet bekend maar we hopen met haar dat ze geslaagd is!

Muur

De muur die was ingestort is inmiddels gerepareerd, in de tussentijd was er wel een bewaker aangenomen om de veiligheid van het personeel en de kinderen te garanderen.

In het zonnetje...

Emté Heijmans in Oudewater omdat u daar nog steeds uw statiegeld aan onze stichting kunt doneren.

Als u als jarige de kinderen in Kenia mee laat vieren door een gift te vragen, want dat bracht laatst € 350 euro op! U kunt bij ons promotiemateriaal aanvragen.

Gerepareerde muur

Zonnepanelen

Momenteel is men in Kenia druk in onderhandeling over de aanschaf van zonnepanelen. Dit is mogelijk gemaakt door een gift van de Deurmanstichting. Livingstone heeft gekozen voor een wat duurder systeem (€ 7.000 i.p.v. € 5.000) daar dit meer toekomstig bestendig is. Ter informatie, de systemen zijn inclusief accu’s om de gewonnen energie op te slaan (terug levering aan het net kent men niet). Wij zijn nog bezig met het zoeken naar sponsoring voor de extra € 2.000.

Restaurantactie 2019

Wij zijn alweer bezig om de restaurantactie voor 2019 te organiseren een datum hebben we nog niet maar wij houden u op de hoogte!

Voor meer informatie inzake het kindertehuis en de Stichting Keniaproject verwijzen wij u graag naar onze website www.kenia-project.nl
De nieuwsbrief via de mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@kenia-project.nl

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019 toe en danken u voor de support in 2018 !

Het bestuur Stichting Keniaproject, Bas Vliegenthart, Gijs Metz, Frank Sangers en Esther Boer.

DEEL DIT BERICHT

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere berichten