Wijnactie

Wijnwinkel Grandi Vini

Van 1 tot 22 november houden wij een wijnactie ten behoeve van ons kindertehuis. Dankzij de enthousiaste sponsor toezegging van Grandi Vini in Oudewater, in de persoon van Bernard Tesink, zijn wij in staat u enkele mooie wijnen aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Dankzij de sponsor “verdient” onze stichting op elke fles wijn die wordt verkocht een bepaald bedrag.

Dit zijn de wijnen die u kunt bestellen:
Als u op de naam klikt krijgt u de proefnotaties te zien.

Pinot Grigio, Villa San Martino, VenetoWitte wijn. (per 6st/€35,70) De smaak is fris, in de neus veel fruit, onder andere tonen van ananas en perzik. Daarnaast ook tonen van geroosterde walnoot/amandel.

Montepulciano d’Abruzzo DOC‘Rimbaldi’Rode wijn. per 6st/€36,00)Een prima wijn voor alledag. Heerlijk intense aroma’s en een mooie complexiteit. Een fruitige neus en een volle ronde smaak met een mooi uitgebalanceerde afdronk.

Prosecco Spumante Extra Dry ‘Torre dei Vescovi’, Veneto (per stuk €10,95) De wijn heeft een mooie levendige bubbel. In de neus zijn geuren te herkennen van peer,bloemen en een hint van citrus. In mond is de mousse zeer zacht en aangenaam.

Lugana ‘Vigna Mandolara’, Le Morette, VenetoWitte wijn. (per stuk €13,25)Bloemige aroma’s met combinatie van wat tropisch fruit waaronder abrikoos. De smaak is fris, gebalanceerd met tonen van appel, perzik en mooie mineralen.

Primitivo ‘Doppio Passo’, Botter, PugliaRode wijn. (per stuk €7,50) Het karakter van de wijn is meteen duidelijk: rijp, intens en krachtig. Bramen, zwarte kersen, pruimen. Fijne tannines, structuur en lengte. Kaneel en wat zoethout.

Barbera d’Alba, Franco Conterno, PiemonteRode wijn.(per stuk €11,85) De wijn gaat eerst 4 maanden op RVS en rijpt dan op grote Sloveense eikenhouten vaten voor 18 maanden Mooie balans tussen het fruit, het hout en de zuren. Zeer mooie wijn!

Hoe kunt u bestellen:
Als u een mail stuurt naar info@kenia-project.nl krijgt u een mail terug waarin u uw bestelling kunt plaatsen.
U kunt ook via de mail direct u bestelling plaatsen.

Ook is het bestelformulier hier te downloaden

U ontvangt van ons via de mail een bevestiging van uw bestelling met daarbij bezorg- en betaalgegevens.
Buiten de regio Oudewater/Montfoort/Woerden/Haastrecht/Vlist/Schoonhoven/Lopik zijn de bezorgkosten € 7,95.

Wij hopen natuurlijk op een heel mooie opbrengst van deze actie!

DEEL DIT BERICHT

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere berichten