IMG-20171111-WA0001

Wijnactie november 2022

Ook dit jaar wordt er weer een wijnactie gehouden ten behoeve van het kindertehuis in Eldoret. Dit tehuis wordt door onze stichting financieel ondersteund. Opnieuw is Grandi Vini uit Oudewater als sponsor bereid om actief met ons samen te werken.  Omdat begin 2022 het benefietdiner in verband met de coronapandemie opnieuw niet kon doorgaan, is deze wijnactie hard nodig om onze financiën op peil te houden.

 

Wijnwinkel Grandi Vini

Dankzij de betrokkenheid van Grandi Vini “verdient” onze stichting op elke fles wijn die wordt verkocht de volledige marge.

De wijnactie loopt tot 30 november 2022.

Meer informatie over de wijnen vindt u in de proefnotities, door op de wijnen te klikken krijgt u meer informatie!  

*Deze wijnen werden ook vorig jaar in de wijnactie verkocht.

Deze bovenstaande drie wijnen worden uitsluitend per doos van 6 flessen aangeboden.

Wijnproeverij

Op zaterdag 19 november houden we een wijnproeverij in de Hoeksteen, Noord-IJsselkade 9, 3421BD Oudewater (naast de Grote of St.Michaëlskerk).

Een medewerk(st)er van Grandi Vini is daarbij aanwezig; tussen 14.00 en 16.30 kunt u even langskomen, proeven en daarna uw bestelling opgeven.

Hoe kunt u bestellen?

Dat kan op verschillende manieren. 

Door middel van het Bestelformulier Wijnactie 2022

U kunt ingevulde bestelformulier mailen of een foto maken en deze via WhatsApp doorsturen naar Esther Boer 06-24680779.

Ook kunt u een mailtje sturen aan info@kenia-project.nl. Daarin geeft u aan wat u wilt bestellen en uw adres en telefoonnummer.

U ontvangt van ons via de mail een bevestiging van uw bestelling met daarbij bezorg- en betaalgegevens. Check ook uw ongewenste mail!

In de week van 3 december tot 10 december wordt de bestelde wijn bij u thuis gebracht, mits u in Oudewater of de directe omgeving woont. Woont u verder weg, dan kan tegen geringe kosten een besteldienst ingeschakeld worden.

Zakelijke bestelling

Wilt u een zakelijke bestelling plaatsen? Dat kan! U kunt gebruik maken van het Bestelformulier Wijnactie 2022  en wij zorgen dat u een factuur ontvangt.

Wij hopen weer op een mooie opbrengst voor het kindertehuis!

DEEL DIT BERICHT

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere berichten